Werkplaats

Ja hoor geen probleem ….

Een zin die bij ons vaak word uitgesproken. Een lekke band, een nieuw zadel, remblokken of andere kleine reparaties worden bij ons vaak direct uitgevoerd, zodat je weer snel gebruik kunt maken van je (elektrische) fiets.
Voor onderhoud aan je (elektrische) fiets of een ingrijpende reparatie streven we ernaar om dit maximaal de volgende werkdag weer klaar te hebben.
We hebben diverse gratis (e) leenfietsen ter beschikking zodat je niet zonder zit.

Volgens afspraak kun je de fiets ook 's Ochtends brengen en 's Middags weer op halen.
Wij zijn al vanaf 08:00 uur geopend.

Ook je Mountainbike is bij ons in goede handen.

Reparatie inplannen

Heeft uw fiets gebreken, of heeft uw fiets een onderhoudsbeurt nodig?
U kunt ons dan bellen om een afspraak in te plannen, maar u kunt natuurlijk ook naar onze werkplaats komen en ter plekke bespreken met een van de monteurs wat er aan de fiets gedaan moet worden.

Als wij uw gegevens* hebben genoteerd, kunnen wij direct in ons systeem zien wanneer uw fiets gerepareerd kan worden en wanneer deze dus weer helemaal in orde voor u klaar staat.
Indien nodig kunnen wij u ook voorzien van een gratis leenfiets.


Privacy wet

*Uw gegevens worden enkel gebruikt om uw fiets te registreren in ons systeem. Wij kunnen u dan bereiken bij vragen over uw te repareren fiets en de reparatie/aankoop historie bijhouden om u beter van dienst te zijn. Wij gebruiken uw gegevens niet voor commerciële doeleinden. Niemand dan alleen onze werknemers kunnen uw gegevens inzien. Met ons sms / mailsysteem informeren wij u dat uw rijwiel weer klaar staat om afgehaald te worden.

 

Haal en breng service!

Is het voor u lastig om de te repareren fiets te komen brengen dan is het na overleg mogelijk om deze op te halen.

Marcel

Service

Service

U kunt bij ons rekenen op een prima service. Een goede service is voor ons vanzelfsprekend!
Of u nu een nieuwe fiets koopt of uw fiets bij ons laat repareren, wij willen u graag goed adviseren en tevreden stellen. Wanneer u als klant tevreden bent, dan pas zijn ook wij tevreden!

Onderhoudsmiddelen
Als u uw tweewieler regelmatig laat onderhouden en beginnende gebreken tijdig laat verhelpen, voorkomt u dat u dure reparaties moet laten uitvoeren. In onze winkel kunt u ook diverse onderhoudsmiddelen aanschaffen waarmee u ook zelf makkelijk onderhoud kunt uitvoeren.

Brian