Aanbieding!

Victoria eTrekking 5.9 H 2021

2,399.00 2,349.00

Eersteklas uitrusting voor een gunstige prijs!

Met de stille BOSCH “Active Line” motor met 500 Wh accu goed voor Maximaal 170 Km fietsen

7 versnelling Shimano, magura hydraulisch remsysteem en een gesloten kettingkast.

Wissen
Artikelnummer: Niet beschikbaar Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

VICTORIA is je betrouwbare partner vóór, tijdens en ook na de aanschaf van je VICTORIA-fiets.

Onze producten onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit – we gebruiken alleen hoogwaardige componenten in de productie. En daardoor zijn onze fietsen uitermate duurzaam en betrouwbaar.

Het merk VICTORIA gaat terug tot 1886 en dankzij ons voortdurende streven naar innovatie in al die jaren en onze knowhow, ben je bij ons verzekerd van een deskundig advies.

VICTORIA beschikt over een uitgebreid netwerk van handelaren, met name op het gebied van e-bikes. Daardoor ben je als klant niet alleen zeker van een goede beschikbaarheid van zijn onze producten, je kunt bij onze handelspartners ook rekenen op een uitgebreide service.

Wij hebben voor ieder gebruik een geschikt model. Ongeacht of je een fiets van VICTORIA zoekt voor gebruik in de stad, voor het maken van een avontuurlijke trektocht of een fietsvakantie – bij ons vind je de juiste fiets.

MEERVOUDIG TESTWINNAAR

VICTORIA Fietsen onderscheiden zich al jaren in verschillende testen en tijdschriften. Soms als testwinnaar, soms met de titel beste prijs/kwaliteits verhouding.

HOOGWAARDIGE COMPONENTEN

Onze producten onderscheiden zich door de hoge kwaliteit, wij gebruiken uitsluitend hoogwaardige componenten bij de productie van onze fietsen. Daardoor bieden wij u lange levensduur en betrouwbaarheid.

TRADITIONEEL MERK

Wij zijn een traditioneel merk. Onze jarenlange ervaring en het continue doorontwikkelen heeft ons een enorme kennis gegeven waarmee wij u kunnen adviseren.

 

Extra informatie

Framehoogte

48 cm, 51 cm, 56 cm