Werkplaats

Wij zijn per direct op zoek naar een vlotte, actieve werker en je bent  minimaal 15 jaar, voor zowel de zaterdag en in de vakantie’s, voor veel voorkomende werkzaamheden zoals uitpakken en opbergen van bestellingen, kleine reparaties, fietsen aannemen en/of afgeven, opruimen, uitpakken van fietsen enz.
Onze onderhoudsbeurten zijn altijd uitgebreid, incl. fiets schoonmaken.
ONDERHOUDSBEURT AAN JE FIETS 

 vanaf € 65 *

Maak nu een afspraak 
024-3572023
* exclusief eventuele nieuwe te monteren onderdelen. Hiervoor word je altijd  vooraf op de hoogte gesteld.

Reparatie aan je fiets kan natuurlijk ook. Hiervoor hoeft geen afspraak gemaakt te worden. Wij streven er naar om de zelfde dag of uiterlijk de volgende werkdag de fiets weer klaar te hebben. Uiteraard speelt de ernst van het gebrek een grote rol.

In onze ruime en moderne werkplaats hebben we  alle gereedschappen  en  apparatuur om alle soorten merken fietsen te repareren en te onderhouden.  De werkzaamheden worden verricht door onze vakkundige, geschoolde monteurs. Deze worden jaarlijks bijgespijkerd over de nieuwste technieken van de e-bikes die wij verkopen.

je wil natuurlijk zo lang mogelijk genieten van je fiets en daarbij is onderhoud erg belangrijk. Onderhoud is behoud van je fiets! Wij adviseren je de fiets minimaal 1x per jaar of eens in de 2500km te voorzien van een onderhoudsbeurt.

Wij voeren onderhoud en reparaties uit aan alle merken fietsen en aan alle merken elektrische fietsen met de technieken van : Bosch , Yamaha (Giant) , Shimano Steps en Bafang (Cortina), en Ion (sparta , batavus , Koga)

AFSPRAAK

Om de fiets een onderhoudsbeurt / servicebeurt of grote reparatie te geven dient vooraf een afspraak gemaakt te worden.

Voor een kleine reparatie aan je fiets kun je gewoon binnenkomen en deze kan dan dezelfde dag of anders de volgende dag klaar zijn. (Denk hierbij aan een bv. lekke band , rem of versnellingskabel of verlichting ) 

COMMUNICATIE

Na afspraak ontvang je de avond voor de afspraak een herinnering via SMS OF EMAIL. Ook als de fiets weer klaar staat , ontvang je een SMS OF EMAIL, en kan je de fiets afhalen. 

In dit berichtje staat ook een betaallink om met ideal te betalen. Wel zo makkelijk.

Daarom is het belangrijk om de juiste telefoonnummers of mailadres te hebben.